Check prijzen & beschikbaarheid

Camperplaats aan zee

Heerlijk langs de Nederlandse kust toeren voor die ultieme camperplaats aan zee. Dat is uw favoriete bezigheid op vakantie. Komt u tijdens uw toer ook langs Julianadorp? Strandcamping Oase heeft u veel te bieden.

Waarom kiest u voor een speciale camperplaats aan zee?

Met onze ruime aankomsttijden kunt u tot 22:00 nog aankomen op de camping, dus als u eerst de stad wil verkennen kunt u na het avondeten rustig naar de camping om in te checken. Daarnaast is uw camperplaats de ideale plek om te kamperen aan zee. Uw camperplaats aan zee is de ultieme ervaring om gemakkelijk en veilig te overnachten.
Strandcamping de Oase is vlak bij Den Helder, waardoor u een rustige omgeving heeft, maar wel met een grote stad op fietsafstand. Het is een gemakkelijke plek om met de camper te overnachten en vervolgens toch overal makkelijk heen te kunnen.

Boek nu!

Onze schone sanitaire voorzieningen

Wij hebben binnen schone douches en toiletten en ’s nachts na 23:00 uur is het nacht sanitair geopend. Dit sanitair zit aan de buitenkant van het gebouw, waardoor u ook in de nacht goed kunt douchen.
Heeft u de hond mee? Na een heerlijke strandwandeling zijn de pootjes van de hond natuurlijk helemaal vol met zand. Daarom hebben wij een speciale douche voor honden aan de buitenkant van het gebouw zitten, zo kunt u de hond schoon mee de camper in nemen.
Het meest belangrijk is natuurlijk de stortplaats voor campers. Hier hebben wij alles wat u nodig heeft om uw campervakantie tot een succes te maken.

Het strand om de hoek

In vijf minuten vanaf de ingang kunt u al met uw voeten in het zand staan. Zo hoeft u niet met de camper naar het strand te rijden. Uw camperplaats aan zee biedt de mogelijkheid om uw eigendommen veilig in de camper te laten zodat u lekker in de zon kunt zitten op het strand van Julianadorp.

Camperplaats aan zee bij Julianadorp

Op loopafstand een hapje eten

Op het strand bij de camping zit strandpaviljoen Paal 6, hier bent u in 10 minuten lopen. Hier kunt u met uitzicht op het strand en de zee heerlijk lunchen en dineren. Ook zijn ze zeker aan te raden als u op het strand iets wil gaan drinken. Wilt u liever bij de camping een hapje eten? Eetcafé Oase is open van 11 uur ’s ochtends tot 8 uur ’s avonds om een hapje te eten. U kunt hier heerlijk tot rust komen in de lounge op het terras of natuurlijk binnen. Het eten is seizoensgebonden en a-la-carte voor de optimale restaurant ervaring. In de avond is eetcafé Oase natuurlijk wel open voor een drankje of voor activiteiten. Wat alle activiteiten zijn kunt u navragen bij de receptie, wij hebben daar het programma klaarliggen om aan u mee te geven.

Kamperen aan het strand

Uitjes in de omgeving

Vanuit strandcamping Oase kunt u makkelijk over de dijk fietsen naar Callantsoog. Dit typische toeristendorpje worden in de zomer veel activiteiten georganiseerd zoals markten, een muziekfestival en kermis. Ook hebben ze een kleine kerk van meer dan 300 jaar oud. Daarnaast is er ook een prachtig natuurreservaat voor de liefhebbers. Het zwanenwater is 600 hectare groot en u kunt hier dan ook heerlijk wandelen op de aangegeven paden.
Een ander leuk uitje is natuurlijk het wadlopen. Met de camper bent u in 25 minuten in Hippolytushoef om met een wadlooptocht naar het geheime eiland Wieringen te lopen. Hier gaat u met een gids genieten van alle natuur en dieren die in en rondom de Waddenzee leven. Na dit beleefd te hebben kunt u weer lekker naar de camping om uit te rusten en te genieten van uw camperplaats aan zee!

Boek uw camperplaats aan zee nu

Uw vakantie begint in een Duinlodge