Check prijzen & beschikbaarheid

Camping met hond aan zee gezocht?

Als u op vakantie gaat en een hond hebt, wilt u hem natuurlijk meenemen. Zoekt u daarom een camping met hond aan zee? Kom dan naar Strandcamping Oase in Noord-Holland. Een vakantie met de hond in Nederland is namelijk een onvergetelijke ervaring voor baas en hond.

Bovendien ligt onze camping vlak aan de Noordzee, een prachtig gebied om met uw trouwe viervoeter te verkennen. En het allerbelangrijkste: op Camping Oase in Julianadorp zijn u en uw hond van harte welkom.

Boek een vakantie met hond

Waarom is een vakantie aan zee met hond een goed idee?

Er zijn verschillende redenen om een vakantie met hond aan zee te boeken. Natuurlijk houden veel honden (en baasjes) van het strand. Maar waarom u nou juist in onze omgeving zo'n leuke vakantie met uw viervoeter viert? Dat leggen we u graag uit.

Wandelen op het strand

Met een kustlijn van 451 km krijgt uw hond de strandwandeling waar hij altijd van heeft gedroomd. Kilometers duinen en prachtige stranden zijn een onvergetelijke ervaring voor baas en hond.

Van half september tot begin april kunt u altijd en overal heerlijk uitwaaien vlakbij de camping met hond aan zee. De stranden en badplaatsen zijn 's avonds na 19.00 uur geopend voor honden. Daardoor kunt u 's avonds de prachtige zonsondergang zien. Op het strand bij Camping Oase zijn honden zelfs het hele jaar door toegestaan! Geniet dus ook in de zomer van onze mooie strandcamping met uw viervoeter.

Honden mogen vrij rondlopen

Een mooie kustlijn vindt u op meer plaatsen, maar de Nederlandse stranden zijn over het algemeen hondenvriendelijk. In onze omgeving zijn we gewend dat honden loslopen. Daarom zijn mensen heel tolerant als uw hond vrij rondloopt en overal snuffelt.

Ook staat vrijwel overal duidelijk aangegeven of uw hond aangelijnd moet zijn. Reden te meer voor een vakantie met uw viervoeter in eigen land.

Kom vakantie vieren op Strandcamping Oase in Julianadorp en geniet van een fijne vakantie aan zee met uw hond.

Hoe verblijft u op onze camping met hond aan zee?

Op onze camping met hond aan zee kunt u zowel kamperen als een huisje huren of een camperplaats aan zee reserveren natuurlijk. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Kamperen aan zee met hond

Kiest u ervoor om te kamperen aan zee met uw hond? Reserveer dan een van onze kampeerplaatsen. U krijgt hier:

  • 100 m², dus genoeg ruimte voor hond, baasje en gezin
  • 10 ampère stroomaansluiting (zit bij de prijs in)
  • wateraansluiting (zit bij de prijs in)
  • auto op uw kampeerplek

Zoals gezegd is uw hond ook welkom. U moet uw hond op de camping wel aangelijnd houden. Onze omgeving met het strand en de Noordzee leent zich uitstekend voor het uitlaten van uw hond. Aan wandelroutes zal het u en uw hond dus niet ontbreken!

Kom kamperen met uw hond

Camping met hond aan zee

Vakantiehuisje aan zee met hond

Bent u niet zo'n kampeerder of heeft u geen eigen kampeermiddel? Ook dan kunt u terecht op onze camping aan zee met hond, want wij verhuren ook vakantiehuisjes. Uw vakantie kan meteen beginnen in onze prachtige nieuw ingerichte chalets.

Onze chalets zijn van alle gemakken voorzien. U heeft de keuze tussen verschillende vakantiehuisjes aan zee met hond. Sommige zijn geschikt voor 4 personen, andere voor 5 personen. Welke kiest u?

In deze 3 chalettypen vindt u een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer en een terras met tuinmeubels. Voor meer details over elk van de chalets aan zee klikt u op een van de chalets. 

Let op: bij het boeken kunt u ook het chalet Oahu kiezen, maar die is huisdiervrij.

Boek uw vakantiehuisje aan zee met hond

Genieten van uw vakantie aan de kust met huisdier

Genieten van uw vakantie aan de kust, dat doet u op Strandcamping Oase. Bij ons vindt u namelijk veel faciliteiten die uw vakantie nog beter maken. Zoals:

  • receptie waar u met al uw vragen terecht kunt
  • wifi op ons gehele park, maar wel tegen betaling
  • restaurant met terras en lounge
  • 2 speeltuinen en een luchtkussen voor de kleine vakantiegangers
  • multifunctioneel sportveld met kunstgras
  • sanitairgebouw met camperservice

Ontdek alle faciliteiten

Komen u en uw trouwe viervoeter ook naar ons toe?

Op onze camping met hond aan zee zijn honden van harte welkom. Zowel op de kampeerplaatsen als in de chalets. Komen u en uw trouwe viervoeter ook naar ons toe? Reserveer dan uw favoriete kampeerplek of vakantiehuisje. Reserveer gemakkelijk uw vakantie met hond aan het water!

Vakantie boeken op onze camping met hond aan zee

Uw vakantie begint in een Duinlodge

Whatsapp URL