Check prijzen & beschikbaarheid

FAQ - Veel gestelde vragen

Algemene informatie

Mag onze hond mee naar de camping?

Ja, jouw hond is welkom. (Max. 2 per plaats). We vragen je vriendelijk om jouw hond(en) altijd aan de lijn en onder toezicht te houden. Laat jou hond(en) alleen buiten de camping uit. Ongelukjes ruimt u natuurlijk gelijk zelf op.

Zijn honden op het strand toegestaan?

Ja, honden zijn op het strand toegestaan.

Is het mogelijk om een hekje voor mijn hond(en) te plaatsen?

Nee, dit is helaas niet toegestaan. 

Op de campings moeten honden aan de lijn blijven. Een wat langere, brede en stevige riem die niet snel in de knoop raakt is dan handig. Met een grondpin kan je je hond vastzetten, of bij de caravan of camper aan het voertuig zelf. En blijf er natuurlijk altijd bij, laat u hond nooit alleen achter.

Hoe ver is het stand vanaf de camping?

Ongeveer op 100 meter ligt de strandopgang vanaf de camping.

Mag er gebarbecued worden?

Het is zeker toegestaan om te barbecueën bij ons op het park. Wel willen we jullie vragen om rekening te houden met de buren en geen overlast te veroorzaken bij andere gasten. Open vuur is niet toegestaan! (Omdat de camping tegen de duinen aan ligt kan het zijn dat is zeer droge periodes een verbod geld.)

Waar staat de auto geparkeerd?

Jouw auto mag op de camping geparkeerd worden. Bij elke campingplaats of chalet is er ruimte voor 1 auto. Wij maken gebruik van kentekenregistratie. Je kan het kenteken tijdens het boeken zelf invoeren.

We komen met een tweede auto, waar parkeren?

Tegen over het strandopgang naast de camping, ligt een grote parkeerplaats. Dit is een algemene parkeerplaats en hier kunt u kosteloos je tweede auto parkeren.

Alle vragen tonen

Aankomst en vertrek

Hoelaat is het in- en uitchecken?
  • Kampeerplaatsen: incheck 13:00 uur, Uitcheck 11:30 uur
  • Huuraccomodaties: incheck 15:00 uur, Uitcheck 10:00 uur
Hoe laat kan ik aankomen?

Onze kampeerplaatsen staan voor jullie klaar vanaf 13:00 uur. Hebben jullie een accommodatie geboekt? Dan verwelkomen we jullie graag vanaf 15:00 uur.
Willen jullie naar 16:00 uur aankomen? Laat onze receptionistes dit weten door ons een mailtje te sturen via info@strandcampingoase.nl of ons te bellen via +31(0)223641373

Van hoe laat tot hoe laat kan ik gebruik maken van de slagboom?

De slagboom open zich ’s ochtends vanaf 07:00 en sluit om 23:00 uur. In geval van nood is het altijd mogelijk de camping te verlaten. 

De slagboom werkt niet en nu?

Tijdens receptie- tijden kunt u bij onze receptioniste terecht.

Buiten receptie tijden; Bel het nummer wat op de deur van de receptie staat. Dit is mogelijk tot 22:00 uur. Is het naar 22:00 uur? Dan kunt u de auto parkeren op de parkeerplaats en helpen wij jullie graag weer de volgende ochtend. 

Alle vragen tonen

Camping

Hoe kan de caravan op het veld geplaatst worden?

Wij vragen je om jouw caravan neer te zetten met de lange zijde naar de haag toe, zodat de velden een gezellig en open karakter hebben voor iedereen.

Is de camping geschikt voor rolstoelen?

In ons sanitair gebouw is er een speciale mindervaliden ruimte. De voorzieningen in het centrumgebouw zijn geschikt voor rolstoelen. Wanneer je hier gebruik van wilt maken kun je een sleutel ophalen op de receptie.

Mogen we een extra bijzet tent opzetten?

Er mag een extra tent van maximaal 6 m² op de standplaats worden opgezet wanneer deze is aangemeld bij de receptie.

Zijn er douchemuntjes nodig?

Je hebt geen douchmuntjes nodig op de douches in onze sanitair gebouw te gebruiken.

Welke faciliteiten heb ik op mijn kampeerplaats?

Iedere kampeerplaats heeft 10 ampère stroom en een wateraansluiting, deze zijn inclusief en vrij te gebruiken binnen het standaard tarief. Heeft u meer stroom nodig? Het is mogelijk deze optie tot 16 ampère er bij te boeken.

(De plaatsen hebben geen kabel- tv aansluiting en geen waterafvoer.)

.

We hebben bezoekers, moeten we hen aanmelden?

Als je bezoekers hebt welke een dag op de camping blijven, kunnen ze de auto op de grote parkeerplaats naast de camping parkeren. Dag bezoek meldt u netjes bij de receptie aan, kosten hiervoor zijn €2,- p.p. 

De nachtelijke bezoeken moeten altijd worden geregistreerd dit betekent dat u als gast verantwoordelijk bent u nachtbezoek aan te melden.
De kosten per persoon per nacht bedragen € 7,85. (Dit is inclusief de toeristenbelasting.)

Het is mijn vertrek dag en ik moet om 11:30 uur van de camping af zijn. Kan ik ook later vertrekken?

Indien uw kampeerplaats nog beschikbaar is, is dit geen probleem. U kunt hiervoor informeren bij onze receptiemedewerksters. De kosten voor een late check out bedragen € 17,50. Het is dan mogelijk om tot 18:00 uur te blijven.

Parkeren op de parkeerplaats voor de receptie met uw kampeermiddel is niet toegestaan.

In het hoogseizoen is deze optie niet mogelijk.

Alle vragen tonen

Reserveren

Hoe kan ik zien welke kampeerplaatsen op de camping nog vrij zijn?

U kunt de beschikbaarheid bekijken via de online boekingsstraat. Klikt u hiervoor rechtsboven aan op de ‘zoek en boek button op onze site. Vervolgens filtert u op verblijfssoort, verblijfsdatum en het aantal personen. Vervolgens gaat u verder naar de volgende pagina en ziet u locatie en voorkeur staan.

Bij voorkeur geeft u; ja, ik wil mij eigen locatie uitzoeken aan. Zo kunt u aan de groene pijltjes zien wat nog beschikbaar is. Wanneer u voorkeur aangeeft worden hier kosten in rekening gebracht. 

Ik heb gereserveerd op Camping Oase. Hoe betaal ik mijn vakantie?

Na het reserveren van uw vakantie op Camping Oase ontvang u een reserveringsbevestiging. Hierop staat aangegeven wat de totaalprijs van de reservering is en wat de precieze betalingstermijnen zijn.

De eerste betalingstermijn is 2 weken na reservering en de tweede betalingstermijn is 6 weken voor aankomst. Na het overschrijden van deze betalingstermijnen ontvangt u een herinnering en eventueel een aanmaning. Bent u vergeten te betalen? Neem dan zo snel mogelijk contact op me de receptie!

Ik heb zojuist gereserveerd maar krijg geen bevestiging in mijn mail, wat nu?

Wanneer u na enkele minuten geen reservering bevestiging heeft gehad, controleer dan even uw spam box. Mocht daar ook geen mail in zitten neem dan contact op met de receptie of stuur een mail naar info@strandcampingoase.nl

Annuleren

Ik heb een boeking en wil deze annuleren.

Wij hopen het niet, maar als jullie besluiten de reservering te annuleren, dan gelden daarvoor de volgende annuleringsvoorwaarden:

www.strandcampingoase.nl/boeken/voorwaarden

U kunt alleen schriftelijk per mail uw reservering annuleren. Graag ontvangen wij dan van u reserveringsnummer en verblijfsperiode. Wanneer wij dit hebben ontvangen zal onze administratie dit verwerken.

Faciliteiten

Is het mogelijk om fietsen te huren?

Nee, bij ons op het park zelf kan je geen fietsen huren.

Als u een fiets wil huren in Julianadorp, dan bent u bij Bikestore aan het juiste adres. Hier kunt u online voor de periode dat u wenst hier een fiets boeken.

Is er een mini supermarkt op de camping?

Nee, wij hebben geen supermarkt op de camping. Het winkelcentrum van Julianadorp ligt op ongeveer ca. 3 km. Op de fiets bent u daar met ongeveer 10 minuten. U vindt onder andere een Lidl, een Albert Heijn, een Jumbo en diverse andere winkels zoals een bakker en de slager. Maar ook de kruidvat, Etos en Hema zijn vlakbij.

Zijn er wasmachines en drogers op de camping aanwezig?

De camping beschikt over een wasserette.

U kunt bij de receptie munten kopen voor € 6,- per stuk voor de wasmachine (Wasmiddel wordt automatisch toegevoegd door de wasmachine) en droogmunten € 3,- per stuk.

Welke activiteiten zijn er voor de kleine kampeerders?

Op de camping bevinden zich 2 speeltuinen met onder andere een Air trampoline, tafeltennis en een kunstgras voetbalveld.

Alle vragen tonen

Uw vakantie begint in een Duinlodge

Whatsapp URL