Check prijzen & beschikbaarheid

Omgeving

Ontdek de prachtige omgeving van Strandcamping Oase! Wij hebben de leukste uitjes in onze omgeving voor u op een rijtje gezet. Ga fietsen, wandelen, een dagje uit of kies een van de leuke actieve uitjes die wij voor u op een rijtje hebben gezet. Beleef de vakantie van uw dromen bij Strandcamping Oase.

In de omgeving

Een dagje uit plannen? Ontdek onze tips voor de omgeving, er is namelijk van alles te ontdekken en te doen voor jong en oud.

 

Dagje uit

Julianadorp aan zee; Zon, Zee, Duinen. Ga op pad en beleef een spectaculaire dag uit met z'n tweetjes of neem de kinderen mee, want die worden ook heel blij van deze uitjes.

Actief

Wilt u er een dagje actief op uit? Ontdek de leukste sportieve uitjes in onze omgeving voor jong en oud!

 

Evenementen

Graag houden we u ook op de hoogte van alle evenementen in de omgeving. Kijk snel welke evenementen er de komende tijd zijn.

Dorpen & Steden

Ontdek de leukste dorpen en steden in de omgeving! Wandel door smalle straatjes, de toeristendorpen of ga lekker shoppen in de stad. Voor iedereen is er een leuke plaats in de omgeving. 

Wandelen & Fietsen

In Noord-Holland kunt u prachtig wandelen en fietsen. Hieronder hebben we een aantal tips voor u. Deze routes zijn prachtig om te wandelen of fietsen.

Whatsapp URL