Winnaar Zoover Award Gold


Actief

 • Beleef het avontuur!
  Midden in het bosrijke recreatiegebied Mariëndal ligt De KlimVallei! In het Eco- Klimpark klim je tussen de toppen van de bomen met uitdagende hindernissen op 4 tot 8 meter hoogte. Het parcours bestaat uit vier lussen met verschillende moeilijkheidscategorieën, durf jij het aan?!

 • Landgoedhoenderdaell, Van kinderboerderij tot roofvogelshow en van jungle tot weidse vlaktes met rondspringende kangoeroes: kom langs en beleef zelf hoe mooi de natuur kan zijn!

 • In Ecomare op het eiland Texel kunt u van heel dichtbij genieten van zeehonden. In het ondergrondse zeeaquarium verbaast u zich over de veelzijdige wereld onder de zeespiegel. Er leven tientallen soorten vissen, hondhaaien, zeesterren, krabben en zeeanemonen. Ook ziet u er de zeehonden onder water zwemmen.

 • Altijd goed! Een dagje naar het speelpark de Goudvis of een van de indoor speeltuinen.

 • Lijkt jou het ook altijd al zo ontzettend gaaf om te leren surfen?! Surfschool Foamball zit je altijd goed.
  Deze surfschool ligt direct bij strandopgang strandslag. Op nog geen 100 meter van de camping.

 • Wadlopen vanuit Hippolytushoef
  Beleef een adembenemende wadlooptocht vanaf het geheime eiland Wieringen over het Unesco werelderfgoed; de Waddenzee! De Groot Recreatie organiseert diverse wadlooptochten vanuit Noord-Holland op het voormalig eiland Wieringen, gelegen aan het Werelderfgoed Waddenzee. 

  Onder begeleiding van een ervaren gids kunt u, tijdens het wadlopen, aan den lijve ondervinden hoe uniek dit prachtige stuk natuur is. Beleef ook een adembenemende wadlooptocht vanaf het geheime eiland Wieringen over het Unesco werelderfgoed; de Waddenzee.

Omgeving overzicht
Nieuw
Nieuw
Verhuur type Tanna.
Chalet voor 5 personen Boek nu
Direct aan de kust
Direct aan de kust
Met een aantal stappen sta je op het strand. nazomer
Chalet op Oase
Chalet op Oase
Ga nu naar de verkoop pagina
en bekijk het aanbod te koop