Check prijzen & beschikbaarheid

Evenementen

Benieuwd naar wat er allemaal te doen is in de omgeving tijdens uw vakantie?

Wij hebben informatie over de leukste evenementen in 2023. Op de website van citymarketing vindt u een compleet overzicht van alle evenementen

 • SAIL & marinedagen in Den helder (29. Juni – 02. Juli)
  Deze editie van SAIL Den Helder wordt samen met de Marinedagen georganiseerd en Den Helder is ook aangewezen als de startplaats voor de Tall Ships Race 2023. Vanaf de camping is dit makkelijk bereikbaar.
  Er bestaat een programma op het evenemententerrein met diverse activiteiten, demonstraties op het water en muziek.
 • Julianapop in Julianadorp (17. Juni)
  Dit festival heeft twee stages en veel mogelijkheden om een hapje te eten en drinken. Het festival vindt plaats in Julianadorp en is dus op wandelafstand. Op het programma staan altijd grote artiesten en bekende DJ’s. Kaartjes kunnen vooraf online besteld worden.
 • Koningsdag (27. April)
  Het nationale feest vindt plaats in heel Nederland en zorgt ook in Amsterdam voor een bijzondere atmosfeer. Rond de 750.000 mensen komen samen, geheel in oranje gekleed. In iedere stad en in ieder dorp zijn rommelmarkten en gezellige activiteiten.  
 • Kaeskoppenstad in Alkmaar (04. & 05. Juni)
  Tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement staat alles in het teken van de 16e eeuw. Kleding wordt traditioneel gewassen, bloemen worden verkocht en zo nu en dan raast er een schoenenpoetser aan je voorbij. Ervaar de hele dag een tijdreis.
 • The World Gymnaestrada in Amsterdam (30. Juli - 05.August)
  Dit event is een wereldwijd, multicultureel gymnastiek event dat ieder vier jaar plaats vindt. De deelname is mogelijk voor iedereen onafhankelijk van leeftijd, religiën of geslacht. Naar 32 jaar komt deze event terug naar Amsterdam.

Een kalender met meer talrijke evenementen vindt u bij ons op de receptie.

Omgeving overzicht

Whatsapp URL