Verhuur

Sfeervolle chalets direct aan de kust

Zoekt u nog een comfortabele chalet aan zee voor een heerlijke vakanties? In onze prachtig ingerichte Chalets kan uw vakantie direct beginnen. Ieder chalet is van alle gemakken voorzien zodat u alleen nog maar hoeft te genieten. Houdt u bijvoorbeeld van een luxe vakantie? Kies het chalet Oahu met vaatwasser. Heeft u liever een knus huisje met een moderne inrichting? Ga dan voor de duinlodge Samoa. Voor iedereen is er een chalet die bij uw vakantie past.

Geniet op uw eigen terras van alle rust en natuur om u heen. Met het prachtige uitzicht op de duinen en de natuur kunt u helemaal ontspannen!

Voor jong en oud is het genieten op onze camping. Met onze 2 speeltuinen vermaken de kinderen zich iedere dag en natuurlijk is het strand zo dichtbij leuk voor het hele gezin!


Boek direct uw chalet

U kunt reserveren via ons zoek en boek op de website, maar ook telefonisch of per mail. Na de aanbetaling zal uw reservering definitief worden.

Schoonmaakkosten/borgsom:

Wij verzoeken u om uw chalet netjes achter te laten, maar de schoonmaak verzorgen wij voor u. De borgsom wordt na vertrek teruggestort.

Bezoek:

Als u bezoek heeft, bent u verplicht deze bij de receptie te melden. Huurt u een 4 persoons chalet, dan mogen er maximaal 4 personen blijven overnachten. Een extra persoon in een tentje of op een luchtbed is dus niet toegestaan.

Daarnaast zijn partytenten en tenten in de tuin bij het chalet niet toegestaan.

Kamperen

Het gevoel van vrijheid, heerlijk genieten van het buitenleven en de frisse lucht. Of u nu met de toercaravan, vouwwagen, camper of tent komt; voor iedereen hebben wij luxe plaatsen.

Onze ruime plaatsen (gemiddeld 100 m²) gecombineerd met onze All-in formule (incl. water, elektriciteit en sanitaire voorzieningen) maken van uw kampeerplaats de geschikte plaats voor iedere kampeerder.

All-in kampeerplaatsen

Iedere kampeerplaats beschikt over een All-in formule, dit houdt in dat water, elektriciteit en alle sanitaire voorzieningen inclusief zijn.

Strandcamping Oase heeft een nieuw toiletgebouw, voorzien van alle gemakken, voor zowel jong als oud.

Aankomst en vertrek

Uw kampeerplaats is op de dag van aankomst beschikbaar vanaf 13.00 uur. Op de dag van vertrek dient u de plaats voor 12.00 uur te hebben verlaten. Uw plaats is ongeveer 100 m2 en is geschikt voor een 1 toercaravan, tent of camper. Er mag één bijzettentje geplaatst worden van max. 3m2. Partytenten zijn niet toegestaan.

Huisdieren en auto's

Uw huisdieren zijn welkom bij ons, maar u dient ze wel kort aangelijnd te houden op de camping. Uitlaten doet u buiten de camping en ‘ongelukjes’ ruimt u natuurlijk zelf weer op. Maximaal 2 honden per kampeerplaats.

Alle plaatsen zijn zeer ruim, daarom zal alles makkelijk op uw eigen plek passen inclusief uw eigen auto. Mocht u toch nog extra ruimte nodig hebben, informeer dan bij de receptie voor een extra parkeerplek.

Annuleringsfonds

Wij adviseren u deel te nemen aan het annuleringsfonds. De kosten bedragen 4% van de huursom. Deelname aan het annuleringsfonds dient bij boeking te geschieden. 

Whatsapp URL