Winnaar Zoover Award Gold


Verhuur

Op onze camping vindt u prachtige chalets, voor een heerlijke vakantie aan zee!

In onze prachtige ingerichte Chalets kan uw vakantie direct beginnen. Uw Chalet is van alle gemakken voorzien.

De gezellig ingerichte huiskamer heeft een eethoek en ruime zithoek natuurlijk is deze voorzien met een televisie. Wilt u zelf koken? Ook de keuken is zeer compleet ingericht. De slaap kamers zijn voorzien van heerlijke boxspring bedden. (Uw kunt u bedlinnen bij boeken zodat wij voor u het bedlinnen verzorgen.) Uw kleding kunt u ophangen in de ruime kasten.

Bij de chalets heeft u, uw eigen ruime terras waar u heerlijk van uw privacy kunt genieten.
Met schitterend uitzicht op de duinen en het natuur landschap van Jullianadorp aan zee.

Ook (klein)kinderen genieten hier volop van het buitenleven, vanuit het chalet kunnen ze onbeperkt en veilig (buiten)spelen.
Terwijl u geniet van de rust en de natuur rondom uw chalet.

Kamperen

 

Het gevoel van vrijheid, heerlijk genieten van het buitenleven en de frisse lucht. Of u nu met de toercaravan, vouwwagen, camper of tent komt voor iedereen hebben wij luxe plaatsen.

Onze Ruime plaatsen (gem.100m2) gecombineerd met onze All-in formule (incl. water, elektriciteit en sanitaire voorzieningen) maken van uw campingplaats de geschikte plaats voor iedere kampeerder. 

All-in kampeerplaatsen

Iedere kampeerplaats beschikt over een All-in formule, dit houdt in dat water, elektriciteit en alle sanitaire voorzieningen inclusief zijn.

Camping Oase heeft de beschikking over een nieuw toiletgebouw, voorzien van alle gemakken, voor zowel jong als oud.

Aankomst en vertrek

Uw kampeerplaats is op de dag van aankomst beschikbaar vanaf 13.00 uur. Op de dag van vertrek dient u de plaats voor 12.00 uur te hebben verlaten. Uw plaats is ongeveer 100 m2 en is geschikt voor een 1 toercaravan, tent of camper. Er mag één bijzettentje geplaatst worden van max. 3m2. Partytenten zijn niet toegestaan.

Huisdieren en auto's

Uw huisdieren zijn welkom bij ons maar u dient ze wel kort aangelijnd te houden op de camping. Uitlaten doet u buiten de camping en ‘ongelukjes’ ruimt u natuurlijk zelf weer op.

Alle plaatsen zijn zeer ruim daarom zal alles makkelijk op uw eigen plek passen inclusief uw eigen auto. Mocht u toch nog extra ruimte nodig hebben. Informeer dan bij de receptie voor een extra parkeerplek.

Annuleringsfonds

Wij adviseren u deel te nemen aan het annuleringsfonds. De kosten bedragen 4% van de huursom. Deelname aan het annuleringsfonds dient bij boeking te geschieden. De voorwaarden kunt u hier vinden.

Nieuw
Nieuw
Verhuur type Tanna.
Chalet voor 5 personen Boek nu
Direct aan de kust
Direct aan de kust
Met een aantal stappen sta je op het strand. nazomer
Chalet op Oase
Chalet op Oase
Ga nu naar de verkoop pagina
en bekijk het aanbod te koop