Check prijzen & beschikbaarheid

Kamperen aan zee

Kamperen bij het strand

Geniet van een heerlijke vakantie aan het water. Vanuit de tent wandelt u zo de duinen in en staat u na 100 meter al met uw voeten in de zee. Geniet van het ultieme vakantiegevoel aan het strand met uw eigen caravan, vouwwagen of met de tent.

Luxe kampeerplaatsen

De ruime kampeerplaatsen hebben een oppervlakte van ongeveer 90m² tot 100m² en iedere plaats beschikt over een eigen elektriciteit punt met 10 of 16 ampère stroom. Uiteraard is het wel van belang dat u de blauwe eurostekker (CEE norm) meeneemt.

Wij weten ook als geen ander hoe gemakkelijk een eigen watertappunt is, daarom hebben we op iedere kampeerplaats een eigen koudwaterkraan geplaatst. Onze kampeerplaatsen hebben geen waterafvoer.

De sanitairgebouwen zijn centraal op de camping geplaatst, zodat u nooit heel ver hoeft te lopen. Hierover leest u meer onder het kopje faciliteiten.

Uw aankomst en vertrek

Uw kampeerplaats is op de dag van aankomst beschikbaar vanaf 13.00 uur. Op de dag van vertrek dient u de plaats om 11.30 uur te hebben verlaten. 

Extra informatie over uw huisdier en de auto

Uw huisdieren zijn welkom op onze camping, wel vragen wij u om ze kort aangelijnt te houden zolang u op de camping bent. Wij verwachten dat u uw hond uitlaat buiten onze camping en dat u eventuele 'ongelukjes' zelf opruimt.

Doordat onze plaatsen zeer ruim zijn kunt u ook de auto op uw eigen plaats kwijt. Mocht u toch nog extra ruimte nodig hebben. Informeer dan bij de receptie voor een extra parkeerplek.

 Naar de kampeerplaatsen

Ontdek onze camping

Bekijk het Fotoalbum

Uw vakantie begint in een Duinlodge

Whatsapp URL