Winnaar Zoover Award Gold


Kamperen aan zee

Kamperen

Het gevoel van vrijheid, heerlijk genieten van het buitenleven en de frisse lucht. Of u nu met de toercaravan, vouwwagen, camper of tent komt voor iedereen hebben wij luxe plaatsen.

All-in kampeerplaatsen

Onze ruime kampeerplaatsen zijn gemiddeld 100m2 en iedere plaats beschikt over een water en elektriciteit punt(10ampere). U dient wel te beschikken over een blauwe eurostekker(CEE norm).

Iedere kampeerplaats beschikt over een All-in formule, dit houdt in dat water, elektriciteit en alle sanitaire voorzieningen inclusief zijn.

Camping Oase heeft de beschikking over een nieuw toiletgebouw, voorzien van alle gemakken, voor zowel jong als oud. Hierover leest u meer onder het kopje faciliteiten.

Aankomst en vertrek

Uw kampeerplaats is op de dag van aankomst beschikbaar vanaf 13.00 uur. Op de dag van vertrek dient u de plaats om 12.00 uur te hebben verlaten. Uw plaats is ongeveer 100 m2 en is geschikt voor een 1 toercaravan, tent of camper. Er mag één bijzettentje geplaatst worden van max. 3m2. Partytenten zijn niet toegestaan.

Huisdieren en auto's

Uw huisdieren zijn welkom bij ons maar u dient ze wel kort aangelijnd te houden op de camping. Uitlaten doet u buiten de camping en ‘ongelukjes’ ruimt u natuurlijk zelf weer op.

Alle plaatsen zijn zeer ruim daarom zal alles makkelijk op uw eigen plek passen inclusief uw eigen auto. Mocht u toch nog extra ruimte nodig hebben. Informeer dan bij de receptie voor een extra parkeerplek.

 

Bekijk Fotoalbum

Nieuw
Nieuw
Verhuur type Tanna.
Chalet voor 5 personen Boek nu
Direct aan de kust
Direct aan de kust
Met een aantal stappen sta je op het strand. nazomer
Chalet op Oase
Chalet op Oase
Ga nu naar de verkoop pagina
en bekijk het aanbod te koop