Check prijzen & beschikbaarheid

Dorpen & Steden

Dit zijn de leukste dorpen en steden bij ons in de buurt. Pak de fiets of de auto en ga op pad naar jouw plaats naar keuze!

 • Julianadorp
  In Julianadorp moet u echt geweest zijn, deze prachtige kustplaats is precies wat u ervan verwacht. Vele terrassen, een gezellige winkelstraat met echte toeristenwinkeltjes en natuurlijk een prachtig strand bij Julianadorp aan zee.
 • Schagen
  Deze stad heeft echt sfeer en een gezellig stadcentrum met diverse winkels en restaurants. De grote kerk is een echt een pronkstuk en is te zien uit elke hoekje van de stad.
  Elke donderdag ochtend kunt u wekelijks de markt bezoeken en typische westfriese producten ontdekken.
 • Den Helder
  Het is een prachtige kustplaats omringd met de mooie natuur, lange stranden en het Helderse duingebied. Hier kunt u ook naar een theater, bioscoop, filmhuis, restaurants en musea.
 • Alkmaar
  De stad is erg bekend als kaasstad van Nederland. Vanaf April t/m September vindt er elke vrijdag (10-13 uur) een kaasmarkt plaats. Bovendien kunt u de prachtige binnenstad met maar liefst 400 rijksmonumenten bezoeken. Met de auto rijdt u ongeveer 40 minuten vanaf de camping.
 • Amsterdam
  De hoofdstad van Nederland is bekend voor haar grachten en prachtige huisjes. Doe een boottocht om een goed overzicht over de stad te krijgen. Ontdek ook de mooie steegjes en bezienswaardigheden. Amsterdam is goed te bereiken via eigen vervoer maar ook met het openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u altijd terecht komen naar onze receptie en door al de folders kijken. 

Omgeving overzicht

Whatsapp URL