Check prijzen & beschikbaarheid

Wandelen & Fietsen

Het prachtige duingebied rond om ons camping is perfect om te fietsen en wandelen. In Noord-Holland zijn er taalrijk routen en fietsknopennetwerken. Wij hebben hieronder de moiste routen verzameld.

 • Strandwandeling langs de kust
  In de eerste plaats raden we natuurlijk aan een strandwandeling tijdens de zonsondergang te maken. Langs de 52 kilometer lange kust boven Amsterdam kunt u de sfeer goed beleven.
 • Rondwandeling Julianadorp
  Wandel door de bollenvelden, het polderlandschap en over oude grasdijken. Deze route raden we vooral aan tijdens de lente als de tulpen bloeien. Het startpunt ligt in Noorderhaven bij Julianadorp en loopt tot t Zand en weer terug. De afstand is ongeveer 19 kilometer. Voor meer informatie klikt u hier.
 • Fietsroute door de duinen
  Ontdek deze mooie route vanaf Julianadorp tot Den Helder en weer terug. Geniet van ruimte, rust en wind in uw haar. De afstand is 13 kilometer.
 • Rondje Amstelmeer
  Op deze route komt u langs de dorpen Anna Paulowna en Breezand. Als u op de Amsteldieperdijk staat, bevindt zich aan de ene zijde het zoete water en aan de andere zijde het zoutwater. De afstand bedraagt 32 kilometer. Voor meer information klikt u hier
 • Rondwandeling Egmondermeer
  Verken vanaf station Alkmaar de groene polder uit de 16e-eeuwse en wandel door de weilanden en over vroegere trambaanen. Onderweg komt u voorbij aan molen en monumenten. De afstand is 12 kilometer. Hier kunt u de route vinden.
 • Fietsen door Boswachterij Schoorlse Duinen
  Fiets naar de hoogste duinen en de oudste bossen door naald- en loofbossen, langs heide en brandend zand. De hele route heeft een afstand van 31 kilometer. De wegbeschrijving vindt u hier

 

Omgeving overzicht

Whatsapp URL