Winnaar Zoover Award Gold


Coronavirus

Het Coronavirus en uw verblijf op strandcamping Oase

 

 

Update 27 maart 2020 08:00 uur.

De nieuwe maatregelen rondom het coronavirus zijn ingrijpend. De volksgezondheid heeft eerste prioriteit. Wij hebben afgelopen week samen met de gemeente en de veiligheidsregio welke consequenties we moeten verbinden aan de nieuwe maatregelen in relatie tot de geplande opening.

 

Hieruit is gisteravond bekend geworden dat de camping tot 6 april 2020 gesloten blijft.

 

 

We merken dat het Coronavirus (COVID-19) steeds meer vat krijgt op het dagelijkse leven. Toenemende maatregelen maken onzekere tijden en gasten aarzelen over hun vakantie.

Wij begrijpen dit volledig en volgen daarom de richtlijnen van de overheid en de RIVM.

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rondom het Coronavirus informeren wij u.

De maatregelen omtrent het Coronavirus kunnen gevolgen hebben voor uw verblijf op strandcamping Oase. Natuurlijk heeft de veiligheid van onze medewerkers en gasten de hoogste prioriteit.

Strandcamping Oase hanteert de volgende maatregelen:

  1. Strandcamping Oase zal opengaan op 7 april, zoals gepland. Indien er landelijke restricties worden genomen omtrent recreatie zullen wij hier gehoor aan geven om de veiligheid van ons en onze gasten te garanderen;
  2. De horeca is tot en met 6 april gesloten, in overeenstemming met de landelijke maatregelingen tegen de verspreiding van het coronavirus;
  3. Wij hanteren aangepaste openingstijden in het sanitair gebouw. Tijdens de schoonmaak zal het sanitair gesloten zijn, ter bescherming van het personeel;
  4. Wij nemen extra hygiëne maatregelen omtrent schoonmaak;
  5. Op de receptie hanteren wij aangepaste openingstijden om contact te verminderen ter bescherming van het personeel;
  6. Wij houden 1,5 meter afstand, schudden geen handen en voorkomen lichamelijk contact;
  7. Drie personen of meer indezelfde ruimte, met uitzondering van een eigen gezin is niet toegestaan. U dient ter alle tijde 1,5 meter afstand te houden.
  8. Onze medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren.

Indien in verband met het Coronavirus je vakantie niet door kan gaan of je overweegt deze te annuleren of te verplaatsen, neem dan contact met ons op per mail. In goed overleg wordt bekeken of en welke mogelijkheden er zijn om tot een passende oplossing te komen.

De situatie is voor ons allen een uitzonderlijke situatie, wij vragen u begrip hiervoor. Wilt u toch uw reis annuleren, dan kan dit altijd. De voortkomende kosten zijn voor eigen rekening. Wel kunnen wij uw reservering kosteloos omboeken naar een nader te bepalen datum in 2020.

Wij vragen uw begrip in deze onzekere tijden voor zowel u als voor ons.

Met vriendelijke groet,

Team Camping Oase

Nieuw
Nieuw
Verhuur type Tanna.
Chalet voor 5 personen Boek nu
naseizoen
naseizoen
Lekker genieten van een lange nazomer..
Dat kan! nazomer
Chalet op Oase
Chalet op Oase
Ga nu naar de verkoop pagina
en bekijk het aanbod te koop