Winnaar Zoover Award Gold


Verhuuraccommodaties

Genieten in een Chalet aan zee.

In onze prachtige nieuwe ingerichte Chalets kan uw vakantie direct beginnen. Het Chalet is van alle gemakken voorzien. De gezellig ingerichte huiskamer heeft een eethoek en ruime zithoek natuurlijk is deze voorzien met een televisie. Wilt u zelf koken? Ook de keuken is zeer compleet ingericht. De slaap kamers zijn voorzien van heerlijke boxspring bedden. Uw kleding kunt u ophangen in de ruime kasten.

Bij de chalets heeft u, uw eigen ruime terras waar u heerlijk van uw privacy kunt genieten. Met schitterend uitzicht op de duinen en het natuur landschap van Julianadorp aan zee.

Ook (klein)kinderen genieten hier volop van het buitenleven: vanuit het chalet kunnen ze onbeperkt en veilig (buiten)spelen. Terwijl u geniet van de rust en de natuur rondom uw chalet.

Aanvullende informatie:

Reserveren:

Is mogelijk via onze website, mail of telefonisch. Uw reservering wordt definitief na de aanbetaling.

Schoonmaakkosten/borgsom:

U wordt verzocht het chalet weer netjes achter te laten, maar de schoonmaak verzorgen wij voor u. De borgsom wordt na vertrek teruggestort.

Bezoek:

Bezoek/logees dient u te melden bij de receptie. Huurt u een 4 persoons chalet, dan mogen er max. 4 personen blijven overnachten.
Een extra persoon in een tentje of op een luchtbed is dus niet toegestaan.

Daarnaast zijn partytenten en tenten in de tuin bij het chalet niet toegestaan.

Nieuw
Nieuw
Verhuur type Tanna.
Chalet voor 5 personen Boek nu
Direct aan de kust
Direct aan de kust
Met een aantal stappen sta je op het strand. nazomer
Chalet op Oase
Chalet op Oase
Ga nu naar de verkoop pagina
en bekijk het aanbod te koop