Check prijzen & beschikbaarheid

Verhuuraccommodaties

Sfeervolle chalets direct aan de kust

Zoekt u nog een comfortabele chalet aan zee voor een heerlijke vakanties? In onze prachtig ingerichte Chalets kan uw vakantie direct beginnen. Ieder chalet is van alle gemakken voorzien zodat u alleen nog maar hoeft te genieten. Houdt u bijvoorbeeld van een luxe vakantie? Kies het chalet Oahu met vaatwasser. Heeft u liever een knus huisje met een moderne inrichting? Ga dan voor de duinlodge Samoa. Voor iedereen is er een chalet die bij uw vakantie past.

Geniet op uw eigen terras van alle rust en natuur om u heen. Met het prachtige uitzicht op de duinen en de natuur kunt u helemaal ontspannen!

Voor jong en oud is het genieten op onze camping. Met onze 2 speeltuinen vermaken de kinderen zich iedere dag en natuurlijk is het strand zo dichtbij leuk voor het hele gezin! 

Meer over onze faciliteiten

Boek direct uw chalet

U kunt reserveren via ons zoek en boek op de website, maar ook telefonisch of per mail. Na de aanbetaling zal uw reservering definitief worden.

Schoonmaakkosten/borgsom:

Wij verzoeken u om uw chalet netjes achter te laten, maar de schoonmaak verzorgen wij voor u. De borgsom wordt na vertrek teruggestort.

Bezoek:

Als u bezoek heeft, bent u verplicht deze bij de receptie te melden. Huurt u een 4 persoons chalet, dan mogen er maximaal 4 personen blijven overnachten. Een extra persoon in een tentje of op een luchtbed is dus niet toegestaan.

Daarnaast zijn partytenten en tenten in de tuin bij het chalet niet toegestaan.

Uw vakantie begint in een Duinlodge

Whatsapp URL