Check prijzen & beschikbaarheid

Gouden Zoover Award

Geplaatst: 15-01-2019

Gouden Zoover award voor Strandcamping Oase.

In januari 2019 vinden de Zoover Awards voor accommodaties weer plaats. Dan ontvangen de populairste campings, hotels, bed & breakfasts en andere accommodaties op Zoover een felbegeerde Zoover Award.

Gedurende het hele jaar 2018 zijn er reviews geschreven door onze gasten die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de ideale vakantie. Onze gasten beoordeelde strand camping Oase met een 9,3 als waarderingscijfer. Waardoor wij de Gouden Zoover award mochten ontvangen!

We zijn ontzettend blij met deze hoge waardering van onze gasten. We werken elke dag ontzettend hard om de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het natuurlijk fantastisch dat dit wordt beloond met deze Zoover Awards. Wij willen onze gasten hier dan ook voor bedanken, samen kunnen wij dit mogelijk maken.”, aldus Anne en Jeanine.

In de Noord kop wordt de eer hooggehouden door strandcamping Oase in Julianadorp aan zee. Een gemiddelde van 9,3 was ook hier goed voor een Gouden Award. Bron: Noord-Hollands dagblad, Helderse courant.

 Gouden Zoover Award

Nieuws overzicht