Check prijzen & beschikbaarheid

SAIL Den Helder 2023

Het was een prachtige editie van de Sail Den Helder 2023, we hebben ontzettend genoten van alle gasten en natuurlijk van de Sail zelf! 

Sail Den Helder 2023

In 2023 van 29 juni tot en met 2 juli is het weer zover en we hebben er zin in! Zoekt u een camping waar u gemakkelijk kunt kamperen tijdens dit leuke evenement? Dan zit u bij ons goed! Vanaf de camping is het 10 minuutjes rijden of ongeveer een half uurtje fietsen door de mooie omgeving van Noord-Holland. Zo ben je lekker dichtbij, maar overnacht je wel op een rustige plaats aan het strand.

De SAIL is altijd echt een feest in Den Helder. Geniet van een heel gezellig weekend vol bijzondere schepen en prachtig erfgoed. Allerlei schepen kunnen zich aanmelden.

De ideale camping tijdens SAIL Den Helder

Tijdens de SAIL staat ook onze camping helemaal in het teken van dit evenement. Onze plaatsen zijn beschikbaar voor een weekend en je kunt verblijven van donderdag tot en met zondag op een kampeerplaats of een camperplaats. De kampeerplaatsen beschikken over een eigen watertappunt en eigen elektra én er is een speciaal SAIL-arrangement voor iedereen die het hele weekend verblijft.

Boek het SAIL-arrangement

Camperplaats SAIL 2023

Ook zijn er genoeg camperplaatsen beschikbaar tijdens de SAIL Den Helder. De camperplaatsen hebben een eigen watertappunt, een eigen stroomaansluiting en een vuilwaterstort. Daarnaast heeft iedere plaats ook een groenafscheiding voor extra privacy.

Boek het SAIL-Arrangement 

 

SAIL Den Helder 2023

Camperplaatsen SAIL 2023

SAIL Den Helder 2023 boeken

 

Uw vakantie begint in een Duinlodge

Whatsapp URL