Check prijzen & beschikbaarheid

Seizoenplaats camping aan zee huren?

Kamperen aan de Nederlandse kust wanneer u maar wilt, wie wil dat nou niet? Gelukkig kunt u bij Strandcamping Oase een seizoenplaats aan zee of zelfs jaarplaats aan zee huren. Daarmee kunt u altijd een weekendje uitwaaien, een weekje zonnebaden of zelfs een hele maand voordelig bij ons kamperen.

Seizoenplaats aan zee: iets voor u?

Op onze camping hebben we diverse seizoenplaatsen aan zee. Onze prijzen zijn inclusief 4 personen, maar exclusief stroomverbruik. Bij een seizoenplaats op camping aan zee Oase kunt u kiezen uit:

 • seizoenplaats voor het hele kampeerseizoen
 • voorseizoenplaats: arrangement voor het voorjaar tot en met juni
 • naseizoenplaats: arrangement voor het najaar

Zo is er voor iedereen wel een seizoenplaats die bij hem of haar past. Dus ook voor u. Wilt u bijvoorbeeld de hele maand juni bij ons zonnebaden, dan kan het voorseizoenarrangement handig zijn. Liever uitwaaien aan het strand? Dat kan beter buiten de zomermaanden om, want dan is het rond Julianadorp lekker rustig. Een naseizoenplaats is dan misschien wel de beste keuze voor u.

Voor meer informatie over de voorzieningen, grootte en looptijd van onze seizoenplaatsen kunt u contact met ons opnemen. Nieuwsgierig hoe uw seizoenplaats aan zee eruit ziet? Kom dan eens langs.

Of gaat u liever voor een jaarplaats aan zee?

Van Nieuwjaarsdag tot en met Kerst, onze jaarplaatsen zijn het hele jaar door bereikbaar. Neemt u graag een nieuwjaarsduik in de Noordzee, wilt u eens winterkamperen in december of wilt u gewoon zeker weten dat u met Pasen, Hemelvaart en Pinksteren een eigen kampeerplek hebt? Dan is een jaarplaats aan zee de juiste keuze voor u. Op onze camping aan zee vindt u namelijk naast diverse seizoenplaatsen ook ruime jaarplaatsen. Daar kunt u van 1 januari tot 31 december terecht met uw caravan, tent en schuurtje.

Schuurtje? Ja, daar mag u diverse kampeerspullen opbergen. Of bijvoorbeeld uw surfplank, als u van surfen, windsurfen of kitesurfen houdt. Door het schuurtje bespaart u uzelf een hoop gesjouw tijdens uw weekendjes, midweken of zomervakantie aan de kust. 

Voor meer informatie over de voorzieningen, grootte en looptijd van onze jaarplaatsen kunt u contact met ons opnemen. Nieuwsgierig hoe uw seizoenplaats aan zee eruit ziet? Elk van onze jaarplaatsen zijn ruim opgezet en voorzien van stroom, water en afvoer. Maar natuurlijk kiest u geen jaarplaats op basis van deze beschrijving. Om te weten of onze jaarplaatsen echt zijn wat u zoekt, kunt u ze het beste met eigen ogen bekijken. Kom daarom gerust eens langs of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op voor uw seizoenplaats of jaarplaats

Jaarplaats of seizoenplaats camping aan zee

Seizoenplaats aan zee 2024

Wij zitten dit jaar alweer helemaal vol, maar niet getreurd! Plaats uzelf alvast op de wachtlijst voor 2024. Dan kunt u in 2024 genieten van een heerlijke plaats om ieder moment te genieten. Let op: Wacht vooral niet te lang, want meestal zijn de seizoenplaatsen halverwege het jaar alweer volgeboekt voor 2024.

Meer informatie

Ontdek onze leuke faciliteiten

Onze receptie is van april tot en met oktober voor u geopend. Hier kunt u terecht voor al uw vragen en informatie over onze omgeving. Zo vindt u hier diverse wandel- en fietsroutes, maar vertellen onze medewerkers u ook graag hun persoonlijke tips. Wilt u op uw gemak de foldertjes doorbladeren? Dat kan. Bij de minibar bestelt u eenvoudig een ijsje of frisdrank om tijdens het lezen van te genieten.

Voor een lekkere maaltijd kunt u terecht in ons restaurant met lounge en terras. Net als de receptie is ons restaurant van begin april tot november open. U kunt hier vaak lunchen en avondeten, maar voor de zekerheid loopt u gewoon even langs. Op het bord bij de ingang staan namelijk de actuele openingstijden.

Uw kinderen vermaken zich bij uw seizoenplaats op onze camping aan zee ook uitstekend. Bijvoorbeeld in de 2 speeltuinen, op het multifunctionele sportveld of op het grote springkussen. Let op: als u een jaarplaats aan zee huurt, kan het zijn dat het springkussen soms buiten gebruik is.

Tot slot wijzen we u graag op onze sanitaire voorzieningen. Wij hebben een nieuw toiletgebouw, dat verwarmd is en waar zacht achtergrondmuziek klinkt. Dat maakt het net wat fijner om te douchen, af te wassen of naar de wc te gaan. Aan de buitenkant van ons sanitaire gebouw bevinden zich nachtdouches, nachttoiletten en de camperserviceplaats. 

Lees meer over onze faciliteiten

Het hele jaar door van onze omgeving genieten

Een seizoenplaats camping aan zee of jaarplaats aan zee zoekt u niet voor niets. U wilt het hele kampeerseizoen of jaar kunnen genieten van de stranden en Noordzee, op momenten dat het u uitkomt. En precies dat doet u bij Strandcamping Oase. Wij liggen direct achter de duinen bij Julianadorp aan zee. U loopt zo de duinen in en van daaruit het strand op.

Handig als u een badhanddoek en parasol mee wilt nemen. Of een grote surfplank meesjouwt. Toch liever een schepnetje en emmertje om de mooiste schelpen te zoeken? Uw dagen aan het strand zijn telkens weer anders - en met een seizoenplaats aan zee heeft u alle tijd om alle facetten van het strandleven te ontdekken.

Jaarplaats aan zee bij het strand

Maar er is nog veel meer in onze omgeving te beleven. Zoals:

 • een dagje naar Texel om te wandelen, fietsen of Ecomare te bezoeken
 • wadlopen
 • wandelen of fietsen in natuurgebied Het Zwanenwater
 • dagje shoppen in Den Helder of Alkmaar
 • van april tot oktober: naar de traditionele kaasmarkt in Alkmaar
 • de prachtige museumschepen in Den Helder bezoeken
 • uzelf uitdagen in de KlimVallei
 • lessen nemen bij Surfschool Foamball (op nog geen 100 meter van onze camping)

Ontdek nog meer tips voor de omgeving

Jaarplaats of seizoenplaats op onze camping aan zee kiezen?

Wilt u ook graag een jaarplaats of seizoenplaats op onze camping aan zee? Neem dan contact met ons op en vraag naar de actuele prijzen en mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook eerst een rondleiding krijgen voor u uw keuze maakt.

Vraag naar de actuele mogelijkheden

Uw vakantie begint in een Duinlodge

Whatsapp URL