Winnaar Zoover Award Gold


Vakantiehuisje aan zee

Een korte wandeling om vanuit het vakantiehuisje bij de zee te komen en een prachtige zonsondergang te zien. Dat is de ultieme droom van elke vakantieganger, daarom bieden wij  mooie vakantiehuisjes op 100 meter van het strand van Noord-Holland.

 

Vakantiehuisje aan zee boeken? 

In de Oahu, Maui en Samoa vakantiehuisjes kunnen 4 personen overnachten. In de Tanna huisjes kunt u zelfs met 5 personen overnachten, ook is het meenemen van uw kat of hond mogelijk in deze vakantiehuisjes aan zee. Zo kunnen uw huisdieren ook genieten van het strand en de zee.

De vakantiehuisjes hebben een privéparkeerplaats, een open keuken van alle gemakken voorzien en natuurlijk heeft u een eigen terras bij het huisje. U kunt inchecken na 15:00.

vakantiehuisje aan zee

Bezoek is altijd welkom bij strandcamping de Oase, meld dit wel even van tevoren bij de receptie.

Dichtbij het strand.

De korte wandeling naar het strand is ook voor de kinderen een leuke ervaring door de duinen. Het strand van Julianadorp valt onder het ecokeurmerk “de blauwe vlag”. Dit houdt in dat het strand een van de schoonste zandstranden van Nederland valt. Zwemmen in de zee is een ervaring die niemand mag missen, maar let wel even op de vlag van de strandwacht. Zo bent u verzekerd van een veilige omgeving voor u en uw kinderen. Langs het strand en door de duinen kunt u heerlijke tochten maken. Dit kan natuurlijk op de fiets, maar het is ook bijzonder om op een e-scooter te rijden.

Recreatie voor iedereen!

Voor de kids is het natuurlijk heerlijk om buiten te kunnen spelen, daarom is er op de camping een springkussen, een multifunctioneel sportveld en een grote speeltuin met uitzicht op de duinen. Voor elke leeftijd is er iets te doen op strandcamping Oase. De recreatie houdt niet op bij het vakantiehuisje, maar op het strand zijn ook veel leuke activiteiten mogelijk. Daarnaast is goede Wifi ook belangrijk. Dit is door het gehele park aanwezig en hiervoor kunt u bij de receptie terecht voor een ticket.

vakantiechalet aan zee

Het eetcafé de Oase heeft een (overdekt) terras waar u a-la-carte kunt bestellen of ‘s avonds nog gezellig een drankje kunt drinken. Ook zijn er in de zomermaanden activiteiten voor jong en oud waaraan u altijd kunt deelnemen.

Buiten het park zijn er ook nog heel veel leuke uitjes voor de vakantiegangers. Zo kunt u zeehonden spotten op de Waddenzee of met een echte vissersboot meegaan om garnalen te vangen. Dit zijn hele leuke ervaringen voor zowel de kinderen als de volwassenen.

Het is natuurlijk ook leuk om even naar Den Helder te gaan. Deze stad ligt op 15 minuten rijden, ook is het dan leuk om gelijk het marine museum mee te pakken en deze te bekijken. De geschiedenis van de Nederlandse marine is hier uitgebreid uitgelegd. Vanaf Den Helder kunt u ook de boot naar Texel nemen en het eiland verkennen.

Als u het iets dichterbij uw vakantiehuisje aan zee zoekt kunt u de bollenvelden in de “achtertuin” bekijken. In het voorjaar zijn hier prachtige velden vol met echte Noord-Hollandse bloemen.

Nu vakantie boeken

Een vakantiehuisje aan zee aanschaffen?

Het hele jaar recreëren in een chalet is uiteraard ook mogelijk, zo kan er een jaarplaats gereserveerd worden. Ook heeft u de optie om een chalet te kopen, dan kan er elk weekend genoten worden van de zon, de zee en het strand van Julianadorp. De chalets worden volledig uitgerust aan u opgeleverd, zodat u er direct in kan. Een vakantiehuisje aan zee kopen? Klik hier!

Nieuw
Nieuw
Verhuur type Tanna.
Chalet voor 5 personen Boek nu
Direct aan de kust
Direct aan de kust
Met een aantal stappen sta je op het strand. nazomer
Chalet op Oase
Chalet op Oase
Ga nu naar de verkoop pagina
en bekijk het aanbod te koop