Check prijzen & beschikbaarheid

Vakantiehuisje aan zee

Een korte wandeling om vanuit het vakantiehuisje bij de zee te komen en een prachtige zonsondergang te zien. Dat is de ultieme droom van elke vakantieganger, daarom bieden wij  mooie vakantiehuisjes op 100 meter van het strand van Noord-Holland.

Direct een vakantiehuisje aan zee boeken

Vakantiehuisje aan zee boeken? 

In de Oahu, Maui en Samoa vakantiehuisjes kunnen 4 personen overnachten. In de Tanna huisjes kunt u zelfs met 5 personen overnachten, ook is het meenemen van uw kat of hond mogelijk in deze vakantiehuisjes aan zee. Zo kunnen uw huisdieren ook genieten van het strand en de zee.

De vakantiehuisjes hebben een privéparkeerplaats, een open keuken van alle gemakken voorzien en natuurlijk heeft u een eigen terras bij het huisje. U kunt inchecken na 15:00, dus dan kunt u de dag eerst nog heerlijk aan zee doorbrengen.

vakantiehuisje aan zee

Bezoek is altijd welkom bij strandcamping de Oase, meld dit wel even van tevoren bij de receptie.

Uniek vakantiehuis in Julianadorp aan het strand

De korte wandeling naar het strand is ook voor de kinderen een leuke ervaring door de duinen. Het strand van Julianadorp valt onder het ecokeurmerk “de blauwe vlag”. Dit houdt in dat het strand een van de schoonste zandstranden van Nederland valt. Zwemmen in de zee is een ervaring die niemand mag missen, maar let wel even op de vlag van de strandwacht. Zo bent u verzekerd van een veilige omgeving voor u en uw kinderen. Langs het strand en door de duinen kunt u heerlijke tochten maken. Dit kan natuurlijk op de fiets, maar het is ook bijzonder om op een e-scooter te rijden. Daarna kunt u de dag goed afsluiten door vanaf uw vakantiehuisje aan zee de zonsondergang te bekijken.

Een unieke vakantie aan zee met een groep

Wilt u graag een vakantiehuisje aan zee, maar komen er ook vrienden of familie met een tent, camper of caravan langs? Ook dat is geen probleem, want de gasten kunnen gewoon een kampeerplaats of camperplaats vlakbij het strand reserveren. U staat dan niet direct naast uw gasten, maar ze zijn wel gezellig op dezelfde camping. Geniet van een heerlijke tijd met vrienden en familie aan het strand. 

Bekijk de mogelijkheden

Recreatie voor iedereen!

Voor de kids is het natuurlijk heerlijk om buiten te kunnen spelen, daarom is er op de camping een springkussen, een multifunctioneel sportveld en een grote speeltuin met uitzicht op de duinen. Voor elke leeftijd is er iets te doen op strandcamping Oase. De recreatie houdt niet op bij het vakantiehuisje, maar op het strand zijn ook veel leuke activiteiten mogelijk. Daarnaast is goede Wifi ook belangrijk. Dit is door het gehele park aanwezig en hiervoor kunt u bij de receptie terecht voor een ticket.

vakantiehuisje aan zee

Het eetcafé de Oase heeft een (overdekt) terras waar u a-la-carte kunt bestellen in het hoogseizoen of ‘s avonds nog gezellig een drankje kunt drinken. Ook zijn er in de zomermaanden activiteiten voor jong en oud waaraan u altijd kunt deelnemen.

Buiten de camping in Julianadorp zijn er ook nog heel veel leuke uitjes voor de vakantiegangers. Zo kunt u zeehonden spotten op de Waddenzee of met een echte vissersboot meegaan om garnalen te vangen. Dit zijn hele leuke ervaringen voor zowel de kinderen als de volwassenen.

Het is natuurlijk ook leuk om even naar Den Helder te gaan. Deze stad ligt op 15 minuten rijden, ook is het dan leuk om gelijk het marine museum mee te pakken en deze te bekijken. De geschiedenis van de Nederlandse marine is hier uitgebreid uitgelegd. Vanaf Den Helder kunt u ook de boot naar Texel nemen en het eiland verkennen.

Als u het iets dichterbij uw vakantiehuisje aan zee zoekt kunt u de bollenvelden in de “achtertuin” bekijken. In het voorjaar zijn hier prachtige velden vol met echte Noord-Hollandse bloemen.

Nu vakantie boeken

Een vakantiehuisje aan zee aanschaffen?

Het hele jaar recreëren in een chalet is uiteraard ook mogelijk, zo kan er een jaarplaats gereserveerd worden. Ook heeft u de optie om een chalet te kopen, dan kan er elk weekend genoten worden van de zon, de zee en het strand van Julianadorp. De chalets worden volledig uitgerust aan u opgeleverd, zodat u er direct in kan. Een vakantiehuisje aan zee kopen? Klik hier!

Liever een camperplaats aan zee?

Een vakantie aan de kust met uw eigen kampeermiddel? Naast overnachten aan zee in een vakantiehuis kunt u ook met de camper bij ons verblijven. Wij hebben zelf speciale camperplekken om uw comfort te kunnen garanderen. Deze ruime plaatsen van 70m² hebben een verhard stuk voor uw camper. Naast het verharde stuk van 3x10 meter heeft u een stuk gras, waar u fijn onder de luifel kunt zitten. Tevens is de 10 meter lang genoeg voor echt lange campers.

De camperplaatsen zijn ook van alle gemakken voorzien: u heeft 10 tot 16 ampère stroom, een eigen watertappunt en voldoende privacy door een groene afscheiding.

Uw vakantie begint in een Duinlodge

Whatsapp URL